dis-gorunum-vip-arac

Hangi araçlar vip olur, vip araç satın almayı düşünenlerin en sık sorduğu soruların başında gelir. Lüks ve konforlu yapıları ile diğer binek otomobillerden ayrılan vip araçların hangi özelliklere sahip olması gerektiği oldukça merak edilir. Boyut olarak SUV araçlardan büyük, otobüsten küçük olan vip dizayn otomobilleri, diğer araçlardan ayıran en önemli nokta ise iç dizaynlarıdır.

 

İç yapılarında sahip oldukları birbirinden farklı tasarım ve özellikler sayesinde kullananlara yüksek konfor sağlayan vip araçların tasarımlarında nelerin olması gerektiğini bilmek oldukça önemlidir. Tatillerin, uzun süren iş seyahatlerinin rahat şekilde geçmesini mümkün kılan bu otomobilleri kolaylıkla ayırt edebilmek için hangi araçlar vip olur sorusunun yanıtını öğrenmeniz gerekir.

 

Öncü Vip Dizayn olarak sizler için hazırladığımız yazımızda hangi araçlar vip olur sorusunun yanıtını, vip araç tasarımında dikkat edilmesi gereken tasarım detaylarını listeleyerek vereceğiz. Böylelikle sizler de hayalinizdeki konfora sahip olmak için satın almayı düşündüğünüz vip dizayn araçta nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğreneceksiniz.

 

Aynı zamanda Vip Araç Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir? başlıklı içeriğimizi okuyarak vip araç satın almadan önce dikkat etmeniz gereken noktaları da öğrenebilirsiniz.

Hangi Araçlar Vip Olur?

Hangi araçlar vip olur sorusuna yanıt vermek için öncelikle vip araçların ne demek olduğunu bilmek gerekir. Dilimize İngilizceden geçen ve açılımı “very important person” yani “çok önemli kişi” olan vip araçlar, kullanıcıların tüm isteklerine en lüks şekilde yanıt vermek üzere dizayn edilir.

 

Vip araçlar, teknolojinin getirdiği tüm yeniliklere sahip olarak uzun yolculuklar boyunca araç içerisinde tüm ihtiyaçların karşılanmasına yönelik şekilde dizayn edilir. Konforu gündelik hayatının her anında hissetmek isteyenlerin tercih ettiği bu araçların en önemli özelliklerinden birisi de kişiye özel dizayn edilebilmeleridir.

 

Bu noktada satın alma işleminden önce, hangi araçlar vip olur sorusunun yanıtını iyice öğrenmeli ve tercihini bu doğrultuda yapmalısınız. Gelin, lafı daha fazla uzatmadan vip araçların sahip olması gereken özellikler neler inceleyelim.

1. Premium Kalitede Koltuklar

krem renk vip araç içi koltukVip araçları tanımlayan en önemli noktanın koltuklar olduğunu söylemek yanlış olmaz. Sonuçta uzun seyahatler boyunca herhangi bir problem yaratmayan lüks ve konforlu koltuklara ihtiyaç duyulur. Bu noktada bilmeniz gereken en önemli unsur vip araçların bayiden 0 kilometre olarak alınan otomobillerin üzerinde değişiklik yapılarak ortaya çıktığıdır.

 

Güvenilir bir vip araç dizayn firması ile çalışmak bu noktada önem kazanır. Koltukların ve iç döşemelerin kalitesini sizlerin istediği gibi yapan firmaları tercih ederek, uzun yıllar boyu aynı kalitede kalan bir vip araç sahibi olabilirsiniz. Günlük kullanımın getirdiği yıpranmalara karşı dayanıklı olan, rengini ve malzemesini seçebildiğiniz konforlu koltuklar, vip araçların olmazsa olmazları arasında yer alır.

 

Öncü Vip Dizayn, iç dizaynda Vito araçlar için özel olarak tasarlanan, ergonomik süngerlere sahip vip koltukları kullanıyor. Ayrıca kullanılan derinin kaliteli olması vip araç koltuklarının  terletme yapmamasını, yüksek konfor sunmasını ve uzun ömürlü olmasını sağlıyor.

2. İç Donanım Özellikleri

vip araç için donanımlarVip araçlar, ev konforunu seyahat halinde de yaşayabilmeniz için üretilir. Aracınızın içerisinde bulunan teknolojik donanımlar sayesinde hareket halindeyken bile tüm ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Son teknolojiye sahip ürünler ile dizayn edilen vip araçlar böylelikle tüm işlerinizi halletmeniz için imkan sağlar.

 

Kahve makinesinden televizyona, buzdolabından tablete, her ihtiyacınızı karşılamanız için yerleştirilen donanımlar, yolculuk boyunca hiçbir lüksten mahrum kalmamanızı sağlar. Bu malzemelerin bulunduğu bir aracı satın almadan önce tabii ki kalitelerini de kontrol etmeniz gerektiğini unutmayın.

 

Bu noktada Öncü Vip Dizayn, güncel teknolojileri takip ederek yenilikleri vip araçlara hızlı şekilde entegre ediyor. Farklı ambiyans aydınlatma seçenekleri, elektrikli açılır kapanır masalar ve tüm bu özelliklerin tek bir kumandayla kontrol edilebildiği akıllı kontrol sistemi araç içerisinde yüksek konfor ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Size özel vip dizayn seçeneği sayesinde araç içerisini dilediğiniz şekilde özelleştirebilir, ihtiyaç duyduğunuz iç donanımlara en kaliteli şekilde sahip olabilirsiniz.

3. İç Tesisat Kalitesi

Vip araç içi Vip araçlar yapıları gereği iç tesisatın kalitesine bağımlıdır. Bir vip araçta bulunan tüm özelliklerin çalışmasını sağlayan elektrik tesisatının doğru şekilde döşenmiş olması oldukça önemlidir. Bu yüzden vip araç satın alırken iç tesisat tasarımına da dikkat edilmesi gerekir.

 

Öncü Vip Dizayn iç tesisat döşemesini, normal kablolara göre daha yüksek maliyete sahip yanmaz uçak kabloları kullanarak yapıyor. Böylelikle uzun vadede karşılaşılabilecek problemlerin önüne geçilerek yüksek güvenlik sağlanıyor.

4. Çalışma Ortamının Bulunması

vip araç içi çalışma ortamıHangi araçlar vip olur sorusunun belki de en önemli yanıtlarından birisi de çalışma ortamına uygun donanımlara sahip olması gerektiğidir. Özellikle yoğun iş temposuna sahip kişiler için önemli olan çalışma ortamı, rahatınızı engellemeden kolaylıkla işlerinizi takip etmenizi sağlar.

 

Aracın ortasında bulunan katlanır masalar sayesinde pratik şekilde hazırlanabilen çalışma ortamı, alandan da tasarruf etmenizi sağlar. Ferahlık hissini kaybetmeden, çalışmalarınızı yürütebileceğiniz bu özellik sayesinde vip hissine rahatlıkla sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda 2000w tam sinüs inverter ve HDMI USB girişli 200w prizleri sayesinde yüksek güç gerektiren elektrikli ekipmanları rahatlıkla kullanarak tüm iş planlarınızı kolaylıkla takip edebilirsiniz.

5. Ses ve Isı Yalıtımı

araç içi havalandırma bölgesiVip araç tasarımlarında dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli nokta da ses ve ısı yalıtımının iyi yapılmış olması gerektiğidir. Bayiden 0 kilometre olarak alınan, iç ve dış dizaynı değiştirilen araçlara yapılan ilk uygulama olan ses ve ısı yalıtımı, yüksek kalite izolasyon malzemelerinin uygulanmasıyla yapılır.

6. Görsel Tasarım

vip siyah araçHangi araçlar vip olur sorusunun bir diğer yanıtı da aracın dış görünümünde yatar. Dışarıdan bakıldığında da vip şeklinde dizayn edildiği belli olan araçlara yönelmelisiniz. Aynı zamanda iç tasarımlarında da isteğinize göre tasarım farklılıkları olan araçlar, tavanından yer döşemesine kadar kişiselleştirilebilir. Böylelikle daha fonksiyonel hale gelirler.

 

Öncü Vip Dizayn, tecrübeli kadrosu ile birlikte hayalinizdeki tasarımı vip araçlara verimli ve en estetik şekilde uyarlıyor. İsteklerinize göre iç ve dış tasarımda yapılan değişiklikler aksesuarların kaplama malzemelerinden tasarım farklılıklarına kadar geniş bir yelpazede değişiyor.

 

Öncü Vip Dizayn olarak, hangi araçlar vip olur sorusunun yanıtını, vip araç tasarımlarında dikkat edilmesi gereken 6 noktayı listeleyerek verdiğimiz yazımızın sonuna geldik. Siz de vip araç satın almadan önce yazımızda belirttiğimiz noktalara dikkat ederek, ihtiyaçlarını belirleyebilirsiniz.koyu renkli vip koltuklar

Öncü Vip sunduğu, hazır vip dizayn araç satışı ve size özel vip dizayn seçenekleri sayesinde en doğru seçime ulaşmanızı mümkün kılıyor. Alanında uzman kadronun işçiliği ve üst düzey malzemelerin kullanılması ile ortaya çıkan Öncü Vip Dizayn araçları, 2 yıl garantiye sahip olmaları ve uzun yıllar boyunca yıpranmadan aynı kalitede kalabilmeleri ile birlikte ekonomik bir seçim olarak da öne çıkıyor. Siz de vip araç ihtiyacınız için Öncü Vip Dizayn ile iletişime geçebilirsiniz. Öncü Vip Dizayn bünyesindeki uzman kadro ile ile yapacağınız görüşmeler sonucunda hayalinizdeki araca sahip olabilirsiniz.

 

Ayrıca Lüks ve Konforlu: VİP Araç Yapımı ile İlgili Merak Edilenler başlıklı içeriğimizi okuyabileceğinizi ve vip dizayn araçlara dair bilgilendirici diğer blog içeriklerimize de göz atabilirsiniz.

paylaş
3,0 Puan
1 kişi puan verdi

Bu yazıya daha önce hiç puan verilmedi. İlk Puanı siz verin!

09.12.2022Öncü VİP Dizayn Otomotiv

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu
Loading