krem-koltuk

Vip araç alırken dikkat edilmesi gerekenler, konforu gündelik hayatının her anında hissetmek isteyen ve bu yüzden lüks dizayn arabaları tercih etmeyi düşünenlerin cevabını aradığı sorulardandır. Geniş ailelerin ya da sık sık iş seyahatine çıkanların en çok tercih ettiği araç tipi olan vip dizayn araçlar, son yıllarda gelişen teknoloji ile birlikte oldukça fazla üretilmeye başlandı.

 

Ancak vip araç alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir sorusunun yanıtını tam olarak öğrenmeden ihtiyacınızı karşılayacak bir araç bulmak oldukça zor olabilir. Öncü Vip Dizayn olarak hazırladığımız içeriğimizde vip araç alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir sorusunun yanıtını sizler için listelerken, doğru seçimi yapmanız için öğrenmeniz gereken tüm unsurları listeleyeceğiz.

Vip Araç Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gereken 5 Nokta

 

Günümüzde, "vip araç" terimi, sadece bir arabanın dış görünüşünün ve iç dizaynının lüks gözükmesine göre belirleniyor gibi olsa da her aracın vip dizayn sınıfına girmediğini bilmek gerekir. Vip dizayn araç etiketine sahip olması için bir aracın belirli standartları karşılaması gerekir. Vip araçlar, kullanıcılara en üst düzeyde konfor, rahatlık ve çok daha fazlasını sağlamak üzere tasarlanmış özelliklere sahiptir.

 

Bu tarz bir araç arayışındaysanız, vip araç satın alırken dikkat edilmesi gereken unsurlar neler bilmeniz gerekir. Göz önünde bulundurmanız gereken önemli faktörleri öğrendikten sonra sizin için en uygun vip aracın hangi özelliklere sahip olması gerektiğine rahatlıkla karar verebilirsiniz. 

1.Malzeme Kalitesini Kontrol Edin

Genellikle bayiden stok şeklinde alınarak dizayn edilen vip araçların en önemli noktası iç dizaynında kullanılan malzemelerdir. İster sıfır kilometre ister 2.el bir araç satın alıyor olun, vip aracın iç dizaynında kullanılan malzeme kalitesine dikkat etmeniz gerekir. Deri döşemelerinden buzdolabına, kahve makinesinden televizyona, aracınızda lüks ve konfor hissini yaşatacak olan malzemelerin her zaman en üst düzeyde kullanılmış olması gerekir.

 

Sık şekilde kullanılan vip araçların karşılaştığı en büyük problemlerden birisi, araç içindeki malzemelerin kolaylıkla deformelere uğrayarak vip araç deneyiminizi kötüleştirmesidir. Bu yüzden kaliteli malzemelerle donatılan bir araç uzun süreler boyunca sizi memnun edecektir.

2. Elektrik Sistemine Önem Verin

Otomatik kapıdan ısıtmaya, televizyondan ses sistemine aracın tamamını etkileyebilecek problemler doğuran elektrik tesisatı, vip araç alırken dikkat edilmesi gerekenler arasında oldukça önemli bir yerdedir.

 

Vip aracınızın sahip olduğu birçok teknolojik donanımın çalışmasını sağlayan elektrik tesisatının düzgün şekilde döşenmiş olması gerekir. Özellikle 2.el vip araç satın alacaksanız güvendiğiniz bir servise aracın elektrik tesisatını kontrol ettirmelisiniz. Böylelikle elektrik tesisat döşemesinde herhangi bir probleme sahip olan araçlar kolaylıkla tespit edilebilir.

3. 2. El Vip Araç Almadan Önce Araştırma Yapın

Vip araç alırken dikkat edilmesi gereken unsurlardan bir diğeri de 2.el araçların ayrıntılı bir araştırmaya sokulması gerektiğidir. 2. el vip araç satın alımında tercihiniz kurumsal firmalar tarafından üretilen araçlar olmalıdır. Birçok kişi kendi imkanlarıyla, araçlarını vip iç dizayna sahip hale getirip satsa da tüm vip araçların üretim aşamasında uzmanlar tarafından kontrol edilmesi ve belirli standartlar doğrultusunda üretilmesi gerekir.

 

Satın alacağınız araç eğer kurumsal bir firma tarafından üretilmiş ise firma ile iletişim kurarak araç hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca firma tarafından verilen garanti süresinin dolup dolmadığını da bu yolla öğrenebilirsiniz.

 

2.el araç satın alımlarında zorunlu hale gelen ekspertiz kontrolünü de kesinlikle yaptırmalısınız. Ekspertiz sayesinde aracın kilometresini, geçmiş kazalarını, değişen parçalarını ve motor durumunu öğrenebilirsiniz.

4. Aracın Özelliklerini Dikkatle İnceleyin

Vip araçlar, sizlere konfor ve lüks bir seyahat sunmak için dizayn edilir. Bu yüzden satın alacağınız ara., size konfor sağlayacak tüm özelliklere sahip olmalıdır. Uzun süren iş seyahatlerinde sağladığı konfor ile vücudunuza hem mental hem de fiziksel olarak olumlu etkisi olan vip araçların sahip olduğu özelliklerin tüm isteklerinizi karşılamasına dikkat edin.

 

Örneğin sık sık seyahat etmenizi gerektiren bir işe sahipseniz masaj özellikli deri koltuklara sahip olmanız sizin için önemli bir artıdır. Bu noktada devreye giren Öncü Vip Dizayn, sunduğu size özel vip dizayn hizmeti sayesinde aracınızın içini dilediğiniz şekilde tasarlamanızı mümkün kılıyor.

 

Tecrübeli ustalar ile iletişim halinde kalarak, bayiden alınan sıfır kilometre Mercedes Vito araçları dilediğiniz şekilde tasarlayabilirsiniz. Bu sayede sahip olacağınız vip araç iç dizaynında istediğiniz tüm özelliklere sahip olacaktır.

 

5. Üretici Garantisi Devam Eden Araçları Tercih Edin

Vip dizayn araçlar, bayiden sıfır olarak alınan modellerin üzerine eklentiler yapılarak elde edilir. Bu yüzden vip araç alırken dikkat edilmesi gerekenler arasında, yaptığı değişiklikler sonucu aracın garantiden çıkmadığı firmalardan satın almayı unutmayın.

 

Üretimi profesyonel ekipler tarafından yapılan araçlarda meydana gelebilecek motor, şanzıman arızası gibi büyük ölçekteki sorunlar yetkili servisler tarafından tamir edilme olanağına sahiptir. Yetkili servislerde tamir edilen araçların orjinalliği de bozulmamış olur.

 

Vip araç alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir sorusuna yanıt aradığımız yazımızın sonuna geldik. Listelediğimiz noktaları göz önünde bulundurarak ihtiyaçlarınıza yanıt veren en kaliteli vip araç dizaynına sahip olabilirsiniz.

 

Vip araç dizayn sektöründeki 15 yılı aşkın tecrübesi ile Öncü Otomotiv Vip Dizayn, kendi araç tasarımlarının yanı sıra müşterilerinin zevk ve tercihlerine göre iç ve dış vip dizayn hizmetini de kusursuz şekilde sunmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışını benimseyen marka, tüm projelerini garanti kapsamına alarak değerli müşterilerinin vip araç deneyimlerinin kusursuz olmasını sağlamaktadır.

Sizler de vip araç ihtiyaçlarınız için Öncü Vip Dizayn ile iletişime geçebilir, tüm isteklerinizi dikkatle dinleyen uzman kadro ile yapacağınız görüşmeler sonucunda hayalinizdeki araca sahip olabilirsiniz. Öncü Vip Dizayn tarafından sunulan 2 yıl garanti ve servis ve tadilat hizmeti sayesinde araçlarınız uzun yıllar boyunca aynı konforu koruyarak en uygun seçimi yapmanızı sağlamaktadır.

Ayrıca vip araç yapımı hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için Lüks ve Konforlu: VİP Araç Yapımı ile İlgili Merak Edilenler başlıklı içeriğimize de göz atabilirsiniz.

 

paylaş
5,0 Puan
1 kişi puan verdi

Çok memnun kaldık. İnanılmaz derecede profesyonel çalışıyorlar. Van gibi bir ilde bize vip bir araçla gezi yapmamızı sağlayan Öncü Vip'e teşekkür ediyoruz.

16.11.2022serkan sarıçiçeksarıcicek yazılım

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu
Loading