Vip araç yapımı, otomobillerin ister iş seyahati ister turizm amaçlı, lüks ve konforlu yapıya sahip özel tasarımlarla yeniden inşa edilmesini ifade ediyor. Otomobiller arasında en görkemli ve lüks yapıya sahip olan vip araçlar sıra dışı tasarımları ile diğer araçlardan ayrılıyor.

Vip araçlar genellikle, otobüsten daha küçük bir SUV arabadan ise daha büyük olan otomobiller içerisinden tercih edilir. Bu araçlar genellikle eğlence sistemi, LED ışık sistemi, televizyon sistemi, klimalar, masajlı ve ısıtmalı yatar koltuklar ve diğer birçok lüks özellik, çeşitli üst düzey sistem ve cihazlarla donatılmıştır.

Öncü Vip Dizayn olarak sizler için hazırladığımız yazımızda vip araç yapımı hakkında merak edilen tüm bilgileri vererek lüks ve konforlu otomobillerin hangi özelliklere sahip olması gerektiğini listeleyeceğiz.

VIP Araç Yapımının Olmazsa Olmazları Nelerdir? 
 

Yazımıza vip kısaltmasının hangi anlama geldiğini açıklayarak başlamak en doğrusu olur. Açılımı “very important person” olan ve Türkçe “çok önemli kişi” anlamına gelen vip, otomobiller için lüks ve konforlu şekilde döşenmiş araç anlamına gelir. Geleneksel araçlara kıyasla üstün konfor, geniş alan hacmi, modern iç ve dış tasarım, üst düzey güvenlik ve teknoloji sunarlar. 

Vip araç yapımı da son yıllarda giderek yükselen talep doğrultusunda hızla artarak oldukça ilgi çekici hale gelmiştir. Birçok firma tarafından farklı şekilde yapılan vip araç dizaynı olmazsa olmaz bazı özelliklere sahiptir. Bir aracın vip hale gelmesi için mecburi olan bu özellikler seyahat sırasında lüks ve konforun sonuna kadar hissedilmesini sağlar. 

Vip araç yapımı firmalar tarafından özelleştirilerek yapılsa da bir aracın vip hale gelmesi için sahip olması gereken belli özellikler vardır. Size özel vip dizayn imkanı tanıyan firmalar, müşterilerinin beğeni ve istekleri doğrultusunda araçları özelleştirerek kişiselleştirilmiş tasarımları vip araç kriterlerine uygun şekilde yapmaktadır.

Bir aracın vip kategorisine girmesi için iç dizaynında sahip olması gereken belli başlı özellikler vardır. Bu eklentiler aracın lüks ve konforunun artmasını sağlarken, yolculuk eden kişiye üst düzey bir his sağlarlar. 

Işık sistemlerinden televizyonlara, klimalardan son teknolojiye sahip koltuklara birçok farklı ekleme ile sıradan araçlar bile son derece lüks görünüme kavuşurken üst düzeye konfora sahip olabilir. Böylelikle uzun mesafeye sahip yolculuklar bile vip araçların sağladığı üst düzey lüks ve konfor sayesinde oldukça rahat bir şekilde yapılır. 

1.    Yiyecek ve İçecekleriniz Güvende

Vip araçların sahip olduğu özelliklerin en önemlilerinden birisi olan mini buzdolabı eklentisi, araç içerisinde ev konforunu sürdürebilmeniz için en ideal seçeneklerdendir. Yorucu iş toplantılarından sonra ya da turistik gezilerinizde sıcaktan bunaldığınız anda imdadınıza yetişecek olan mini buzdolabı sayesinde rahatlamak için ihtiyacınız olan tüm içeceklere en soğuk şekilde sahip olabilirsiniz. 

2.    Televizyon ile Eğlenceyi Kaçırmayın



Vip araç yapımı denildiğinde belki de akla ilk gelen unsur olan televizyon eklentisi uzun yolculuklarda en keyifli anlara sahip olmanızı sağlıyor. Özellikle kalabalık ailelerin seyahatleri esnasında en çok ihtiyaç duydukları eşyalardan olan televizyon, çocukları eğlendirerek uzun seyahatler boyunca sıkılmamalarını ve keyif almalarına yol açıyor.  Aracınızın rahat koltuklarında seyahat ederken sevdiğiniz televizyon programlarını izlemenin keyfine erişmek vip araç sahibi olmanın en önemli nedenleri arasındadır. Dilediğiniz gibi kişiselleştirebileceğiniz vip araç dizaynı sayesinde siz de arabanıza istediğiniz boyuttaki bir televizyonu ekleyebilirsiniz.

3.    Özel İç Tasarım ile Kişiselleştirilmiş Deneyim



Vip, yazımızın başında da belirttiğimiz gibi “çok önemli kişi” anlamına gelmektedir. Çoğu kişi vip kelimesinin anlamını tam olarak hissedebilmek için araç tercihlerinde kişiselleştirilmiş tasarımı tercih ederek iç dizayn tasarımını kendi istekleri doğrultusunda yapmak istemektedir.  Vip araç dizaynı yapan firmalardan bazılarının sunduğu size özel vip araç dizayn seçeneği ile kendi estetik algılarınız doğrultusunda aracınızı dizayn edebilir, iç mekan tasarımında ihtiyacınız olan unsurları ön plana çıkartan bir tasarım tercih edebilirsiniz. Kullanışlılığı da bu sayede rahatlıkla artırırken aynı zamanda kişisel zevkinizi de uzun süreler boyu kullanacağınız aracınız içine yansıtabilirsiniz. 

4.    Kıymetli Eşyalarınız da Unutulmuyor



Vip araçların lüks ve konforlu yapılarını hissedebileceğiniz bir diğer unsur da maddi veya manevi değere sahip eşyalarınızı saklamanız için eklenen çelik kasa ya da mücevherliktir. Bu sayede özellikle turizm için kullanacağınız aracınızda eşyalarınızı bırakırken asla endişe duymadan dilediğiniz şekilde gezinize devam edebilirsiniz.

5.    Çalışma Masası ile İşlerinizi Aksatmayın



Siz de iş ile arasına mesafe koyamayanlar arasındaysanız, vip araç dizaynı yapılırken asla atlanılmayan bir detay olan çalışma masası sayesinde çalışmalarınızı dilediğiniz her yerde sürdürebilirsiniz. En ince ayrıntısına dikkat edilerek hazırlanan çalışma masaları sayesinde rahatlıkla işlerinizi aksatmadan sürdürebilir, seyahatlerinizi verimli hale getirebilirsiniz. 

Vip araç yapımı denildiğinde dikkat edilmesi gereken önemli eklentiler bunlardır. Alanında minimum 15 yıllık tecrübeye sahip profesyonel kadrosuyla kaliteli, güvenilir ve yenilikçi hizmetin adresi olan Öncü Vip Dizayn, müşterilerinin talepleri doğrultusunda ürettiği vip araçlar ile lüks ve konforlu seyahat ihtiyaçlarına en doğru şekilde yanıt vermektedir.

Öncü VİP Dizayn’da VIP Araç Yapım Süreci Nasıl İşliyor?



Öncü Vip Dizayn müşterilerine sunduğu seçenekler ile vip araç ihtiyaçlarını en doğru ve uygun şekilde karşılamaya çalışmaktadır. Farklı seçenekler sayesinde her ihtiyaca ve isteğe yönelik vip araba modellerine sahip olan Öncü Vip Dizayn’da ister satışa hazır vip araç ister kendi istekleriniz doğrultusunda tasarlanabilecek size özel tasarlanmış vip araçları tercih edebilirsiniz.

Mercedes Vito 114 CDI araç ve Mercedes Vito Select 124 CDI modelleri, bayilerden 0 kilometre alınarak Öncü Vip Dizayn’nın alanlarında tecrübeli ustaları tarafından en ince ayrıntısına dikkat edilerek üst düzey işçilik ile tasarlanmaktadır. Hakiki İtalyan deri kaplamalı özel tasarım lüks koltuklar, hakiki maun kaplamalar, özel tasarımlara sahip aydınlatmalar bu aşamada Öncü Vip Dizayn tarafından araçlara uygulanmaktadır. 

Tüm bunlara ek olarak size özel vip dizayn tercihi sayesinde tüm bu uygulamaları Öncü Vip Dizayn’nın uzman kadrosu ile konuşarak ve fikirlerinizi aktararak dilediğiniz şekilde kişiselleştirebilirsiniz. Koltuk derisinin renginden sayısına, oyun konsollarından televizyon seçeneklerine dilediğiniz kişiselleştirmeyi yapabilme özgürlüğüne sahip olmanız sayesinde aracınız size özel tasarlanmış olarak teslim edilir.

Üretim sürecinin tamamında bilgilendirilmenizin yanı sıra tüm istekleriniz Öncü Vip Dizayn tarafından en ince ayrıntısına dikkat edilerek uygulanır ve 25-30 gün içerisinde sizlere teslim edilir.

Alanında uzman kadronun işçiliği ve üst düzey malzemelerin kullanılması ile ortaya çıkan Öncü Vip Dizayn araçları, 2 yıl garantiye sahip olmaları ve uzun yıllar boyunca aynı kalitede kalmaları sayesinde ekonomik bir seçim yapmanızı da sağlamaktadır. Siz de vip araç ihtiyacınız için Öncü Vip Dizayn ile iletişime geçebilir, markanın uzman kadrosu ile yapacağınız görüşmeler sonucunda hayalinizdeki araca sahip olabilirsiniz. 
 

 

paylaş
5,0 Puan
1 kişi puan verdi

Çok memnun kaldık.

16.11.2022Hakan DinçDinç Danışmanlık

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu
Loading